2016-08-20 00:41:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Szerelmi esélyei megnőnek

Napi horoszkóp augusztus 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Intézze el gyorsan a feladatait, és utána szervezzen baráti találkozót. A bolygóállások most különösen jó szórakozást ígérnek! A szerelemben is szerencsés napra számíthat, ha ön egyedülálló, most bemutathatják önnek azt az embert, aki végre megdobogtatja a szívét!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kellemes, békés napra számíthat. A pénzügyekkel legyen óvatos, most túlságosan sokat költhet, olyasmit is vásárolhat, amire semmi szüksége nincs. Az értékeire is vigyázzon, mert elveszíthet valamit, ami fontos önnek!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Váratlan események zökkentik ki a megszokott nyugalmából. Nagyon fontos, hogy jókedvű emberek társaságában legyen, mert ez önt is képes felvidítani! A problémákat hagyja maga mögött, a mai nap szóljon a kikapcsolódásról!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A családtagjai között kissé feszült a helyzet. Jobb, ha kimarad a vitából, az állásfoglalás most csak további sértődésekhez vezethet. Az ellentéteket azért néhány kedves szóval fel tudja oldani. A délután már remek hangulatban telik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Kissé elbizonytalanodhatott mostanában, pedig nem kellene: az erőfeszítései rövidesen eredményhez vezetnek! Jobb lenne, ha ma nem a munkahelyi problémáin rágódna, hanem inkább a családjával szervezne közös programot!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, ez különösen a párkapcsolatára fog hatni, felmerülhet néhány probléma, amiket jobb lenne minél előbb tisztázni. Igyekezzen megtalálni az egyensúlyt, mert túlérzékeny lehet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Talán vendégségbe hívják, de ön is rendezhet egy összejövetelt. Töltse társaságban ezt a napot, mert remekül fog szórakozni. A nagyobb feladatokat hagyja a jövő hétre, csak a legszükségesebbeket végezze el.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma eluralkodhatnak önön az indulatok, talán olyasmi is kicsúszik a száján, amit később megbán. Jobb lenne, ha kissé fékezné magát! Egy kis sporttal tudja a legjobban levezetni a feszültséget!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A féltékenység komoly problémákhoz vezethet, bár valószínűleg alaptalan az aggodalma. Kérdezzen rá mindenre egyenesen a párjánál, megnyugtató választ fog kapni. Az este már jó hangulatban telik!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Kicsit furcsán alakul ez a nap, nem tudja véghez vinni, amit eltervezett. Valamelyik családtagja húzhatja keresztbe a számításait. A veszekedés helyett inkább találjon ki egy másik megoldást.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A szerelmi esélyei megnőnek, most könnyen párra találhat. Fogadja el a barátai meghívását! Az anyagiakkal viszont legyen óvatos, ma könnyen elúszhat a pénzzel, ez később problémákat okozhat.

Halak: II. 19. - III. 20.
A legszívesebben ki sem bújna az ágyból, annyira enervált lehet. Ne adja át magát a mélabúnak, remek programok várják, ha kimozdul a négy fal közül! Ha ön egyedülálló, akkor most sok esélye lesz az ismerkedésre, csak legyen nyitott!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: